Tavoitteenamme on tarjota kiireetön hetki ruuan äärellä. Ruokafilosofiamme rakentuu eteläeurooppalaisiin makuihin suomalaisella otteella, laadukkaisiin viineihin ja kotoisan lämpimään tunnelmaan. Näiden lisäksi sesonginmukaiset kotimaiset raaka-aineet määrittävät Kellarin annoksia.
Alati laajenevalta viinilistaltamme löydät huippuviinejä pieniltä viinintuottajilta keski- ja etelä-euroopasta.
Viinipaketti menulle 44 € (12cl, 16cl ja 8cl)
Suosittelemme tekemään pöytävarauksen, mutta voit kävellä sisään ilman varaustakin.
Illallinen on tarjolla perjantaina ja lauantaina klo 16 – 22.Viimeiset tilaukset tuntia ennen ravintolan sulkeutumista.
Alle 10-vuotiaille puolikas pääruoka-annos -30 % hinnasta.
14.2. – Varaa päivä kalenteriin, tapahtuma julkaistaan pian.
Varaa pöytä